Ciuperci pane umplute

Se curata ciupercile si se indeparteaza coditele, dupa care le lasam sa se scurga de apa. Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20 ciuperci
  • 2 linguri pate
  • 1/2 ardei gras rosu
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se indeparteaza coditele, dupa care le lasam sa se scurga de apa.

Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele, sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper. Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina, apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Ciupercile umplute prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.


Se pot servi calde sau reci, alaturi de sosurile preferate. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide