Ciuperci umplute

Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece. Puneti palariile ciupercilor intr-o tava u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12-15 ciuperci albe (frumoase si mari)
  • 3 linguri cu cascaval ras
  • ulei
  • maioneza
  • marar verde tocat fin

Mod de preparare

Alegeti ciuperci aproximativ de aceeasi marime, separati-le piciorusele si spalati-le sub jet de apa rece.

Puneti palariile ciupercilor intr-o tava unsa cu ulei, sarati-le putin si dati-le la cuptor potrivit de fierbinte. Piciorusele ciupercilor, spalate, fierbeti-le in putina apa timp de 20 de minute.

Cand sunt gata, scoateti-le din apa, tocati-le marunt si combinati-le cu maioneza.

Lasati apoi ciupercile coapte in tava sa se raceasca, puneti-le pe platou de metal si umpleti-le cu compozitia de mai sus.

Deasupra ciupercilor umplute puneti cascaval ras si dati vasul respectiv la cuptor pentru 3 minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa

Tocanita cu ciuperci

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...