Ciuperci umplute

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se aseaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 50 g ulei
  • 2 linguri de patrunjel si marar tocat
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se aseaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin ulei.Se acopera si se tin pana se moaie.

Separat se toaca marunt cotoarele si se pun intr-o cratita mica sa se inabuse cu putina sare si ulei.

Cind sint muiate bine si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel si marar tocat marunt si cu piper praf.

Cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea racorite.

Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata de ciuperci cu cartofi

Pui cu ciuperci si smantana

Sos rosu de ciuperci cu ceapa

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide