Ciuperci umplute

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se aseaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin u

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 50 g ulei
  • 2 linguri de patrunjel si marar tocat
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se aleg ciuperci albe, frumoase si potrivit de mari. Se spala si se aseaza intr-o cratita pe masina, punand in fiecare cate un praf de sare si putin ulei.Se acopera si se tin pana se moaie.

Separat se toaca marunt cotoarele si se pun intr-o cratita mica sa se inabuse cu putina sare si ulei.

Cind sint muiate bine si scazute, se dau la o parte sa se racoreasca, se amesteca cu foi de patrunjel si marar tocat marunt si cu piper praf.

Cu aceasta tocatura se umplu ciupercile, de asemenea racorite.

Se aseaza pe farfurie si se servesc reci.
Pofta buna!

Va recomandam si alte retete:

Salata de ciuperci cu cartofi

Pui cu ciuperci si smantana

Sos rosu de ciuperci cu ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca