Se curata ciupercile de codite si se spala bine. Se toaca marunt coditele si se amesteca cu mararul si patrunjelul si se potriveste la gust de sare si
Se curata ciupercile de codite si se spala bine. Se toaca marunt coditele si se amesteca cu mararul si patrunjelul si se potriveste la gust de sare si piper. Se asaza ciupercile pe o tava unsa si se umplu cu amestecul preparat anterior. Se toarna peste fiecare ulei si zeama de lamaie si se pun la copt in cuptor, pentru 20-25 de minute.
Se serevsc reci.
Alte aperitive:
Saratele
Ciuperci la cuptor
Chiftele
A sosit sezonul vezei .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...
Varza cu carne de porc la tuciDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti