Se curata ciupercile de codite si se spala bine. Se toaca marunt coditele si se amesteca cu mararul si patrunjelul si se potriveste la gust de sare si
Se curata ciupercile de codite si se spala bine. Se toaca marunt coditele si se amesteca cu mararul si patrunjelul si se potriveste la gust de sare si piper. Se asaza ciupercile pe o tava unsa si se umplu cu amestecul preparat anterior. Se toarna peste fiecare ulei si zeama de lamaie si se pun la copt in cuptor, pentru 20-25 de minute.
Se serevsc reci.
Alte aperitive:
Saratele
Ciuperci la cuptor
Chiftele
As manca oricand ardei umpluti,nu m-as satura si nu m-as plictisi de ei niciodata,cand am facut ultima oara nu am avut timp...
Ardei umplutiIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa