Se curata ciupercile de codite, care se toaca marunt. Se toaca si ceapa si se pune la calit. Se adauga cozile tocate marunt si se lasa la prajit, pan
Se curata ciupercile de codite, care se toaca marunt. Se toaca si ceapa si se pune la calit. Se adauga cozile tocate marunt si se lasa la prajit, pana scade zeama. Se adauga verdeata tocata marunt, pesmetul, sarea si piperul. Se lasa compozitia la racit, apoi se umplu ciupercile cu ea. Se asaza ciupercile umplute intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra cascaval ras si se introduc in cuptor, unde se lasa la rumenit. Dupa ce sunt gata, se scot pe un platou, iar sosul ramas in tava, se stinge cu cateva linguri de apa.
Se strecoara sosul si se serveste cu ciupercile.
O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.
Tocanita de pui cu ceapa si galusteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj