Se curata ciupercile de codite, care se toaca marunt. Se toaca si ceapa si se pune la calit. Se adauga cozile tocate marunt si se lasa la prajit, pan
Se curata ciupercile de codite, care se toaca marunt. Se toaca si ceapa si se pune la calit. Se adauga cozile tocate marunt si se lasa la prajit, pana scade zeama. Se adauga verdeata tocata marunt, pesmetul, sarea si piperul. Se lasa compozitia la racit, apoi se umplu ciupercile cu ea. Se asaza ciupercile umplute intr-o tava unsa cu ulei, se presara deasupra cascaval ras si se introduc in cuptor, unde se lasa la rumenit. Dupa ce sunt gata, se scot pe un platou, iar sosul ramas in tava, se stinge cu cateva linguri de apa.
Se strecoara sosul si se serveste cu ciupercile.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti