Ciupercile umplute nu sunt doar un aperitiv delicios ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatoare, dar si o garnitura.
Spalati si curatati ciupercile proaspete. Le scoateti piciorusul(le lasati intr-o farfurie separat) si atent cu un cutit curatati interiorul ciupercilor.
Piciorusele ciupercilor le taiati marunt, carnea de pui o spalati si taiati cubulete, apoi curatati ceapa si o taiati mediu. Turnati putin ulei intr-o tigaie, si puneti la calit impreuna ceapa, carnea si piciorusele.
Le lasati sa se rumeneasca, dupa care opriti focul si lasati putin pana se racoresc..
Dati aceasta compozitie prin masina de tocat carne, sau le pasati bine cu un blender.
Peste compozitia tocata, adaugati verdeata maruntita, cascavalul ras marunt, sare, piper dupa gust.Amestecati bine.Umpleti ciupercile pregatite cu compozitia anterioara, le ungeti cu maioneza (vor face o crusta rumena) si le puneti la cuptor.
Le lasati la cuptor pana se rumenesc bine, dupa care le scoateti. Sunt bune atat calde cat si reci.
Pofta Buna!
Se pot servi alaturi de o salata
O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti