Ciuperci umplute cu brinza de oi

Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci
  • 200 g brinza telemea de oi
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura marar fin tocat
  • 2-3 linguri lapte

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g unt si laptele, lasind sa fiarba pina scade toata zeama. Dupa ce s-a racit se amesteca cu brinza bine framintata, mararul, oul si restul de 25 g unt. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile (palariile). Se asaza intr-o tava bine unsa cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute. Se servesc calde, asezate pe un platou si presarate cu marar tocat fin.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat

Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...

Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumat
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca