Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g un
Se curata ciupercile, se spala si se desprind picioarele. Acestea se toaca cu cutitul, foarte marunt, se pun intr-o cratita la foc impreuna cu 25 g unt si laptele, lasind sa fiarba pina scade toata zeama. Dupa ce s-a racit se amesteca cu brinza bine framintata, mararul, oul si restul de 25 g unt. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercile (palariile). Se asaza intr-o tava bine unsa cu ulei si se dau la cuptor la foc potrivit pentru 25-30 minute. Se servesc calde, asezate pe un platou si presarate cu marar tocat fin.
Aseara am urmarit ''Secrete de bucatar'' pe TV.Paprika,prezenta retea asta de chiftelute de cartof fara faina.Asa ca m-am pus...
Chiftelute de cartof cu costita si muschiulet afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj