Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Palariile ciupercilor se pun
Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Palariile ciupercilor se pun intr-o cratita sau intr-o tava unsa cu putin unt si se lasa acoperit la foc mic sa se moaie. Dupa ce s-au racorit putin se umple fiecare ciuperca cu brinza de vaci amestecata cu ciupercile tocate, mararul, oul si sarea. Se pune cite o bucatica de unt peste fiecare si se da la cuptor sa se rumeneasca.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti