Ciuperci umplute cu brinza de vaca

Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Palariile ciupercilor se pun

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 2 linguri unt
  • 150 gr brinza de vaci
  • 1 lingura marar tocat
  • 1 ou
  • sare

Mod de preparare

Se curata ciupercile si se spala bine. Picioarele ciupercilor se scot, se toaca marunt si se inabusa cu o lingura de unt. Palariile ciupercilor se pun intr-o cratita sau intr-o tava unsa cu putin unt si se lasa acoperit la foc mic sa se moaie. Dupa ce s-au racorit putin se umple fiecare ciuperca cu brinza de vaci amestecata cu ciupercile tocate, mararul, oul si sarea. Se pune cite o bucatica de unt peste fiecare si se da la cuptor sa se rumeneasca.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa