Ciuperci umplute cu carne

Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa. Se adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, o

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg ciuperci mari
  • 250 gr. carne de vaca sau vitel
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • 1 ceapa mare
  • 1 virf cutit piper
  • sare
  • 1 lingura patrunjel si marar tocate fin

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa. Se adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, oul si 2 linguri ulei. Se amesteca bine, apoi se umplu cu aceasta tocatura ciupercile(palariile). Se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru 25-30 minute Se servesc fierbinti, presarate cu putin patrunjel tocat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...