Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa. Se adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, o
Se curata si se spala ciupercile. Picioarele se dau la masina de tocat, impreuna cu carnea si ceapa. Se adauga in tocatura sarea, piperul, verdeata, oul si 2 linguri ulei. Se amesteca bine, apoi se umplu cu aceasta tocatura ciupercile(palariile). Se asaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor pentru 25-30 minute Se servesc fierbinti, presarate cu putin patrunjel tocat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa