Se aleg ciuperci mari, intregi si frumoase, se curata, se scoate piciorul, se spala si se sareaza. Picioarele ciupercilor se curata si ele, se spala,
Se aleg ciuperci mari, intregi si frumoase, se curata, se scoate piciorul, se spala si se sareaza. Picioarele ciupercilor se curata si ele, se spala, se taie bucatele mici si se prajesc cu 1 ½ lingura de unt pina se inmoaie bine. Intre timp se fierbe creierul in apa sarata, se curata de pielita, se zdrobeste si se freaca bine cu oul. In pasta obtinuta se pun ciupercile prajite, patrunjelul, piperul, putina sare si se amesteca bine. Se umplu ciupercile(palariile) cu aceasta compozitie, se presara peste fiecare putin pesmet, se stropeste cu restul de unt topit, se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor pentru 20-25 minute
Se servesc calde sau reci
Blat pufos de vanilie,crema fina de ciocolata alba si mure si glazura de ciocolata,un deliciu!Pentru crema m-am inspirat de...
Prajitura cu crema de mureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj