Ciuperci umplute cu ficatei

Se taie ceapa marunt, iar ficateii in bucatele potrivite. Se pune ceapa la calit in putin ulei. Imediat ce incepe sa prinda culoare, se adauga si fica

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g ficat de pui
  • 5 ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • Otet balsamic
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita maghiran
  • Jumatate de lingurita piper alb
  • Rozmarin
  • Sare

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt, iar ficateii in bucatele potrivite. Se pune ceapa la calit in putin ulei. Imediat ce incepe sa prinda culoare, se adauga si ficatul. Se presara cu maghiran si piper. Dupa ce ficatul s-a prajit, se ia de pe foc. Se curata si se spala ciupercile si se asaza pe o farfurie. Se amesteca putin otet balsamic cu apa, rozmarin si sare, si se toarna peste ciuperci. Cu o lingura umpleti ciupercile cu ficatei.
Alte retete aperitive recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...