Ciuperci umplute cu marar

Ciupercile umplute cu marar sunt absolut delicioase. Ciupercile la cuptor cu marar se pot servi in perioada postului fiind un aperitiv potrivit.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champignon
  • 1 legatura marar
  • 1 ceapa mare
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata si se spala ciupercile (pastram coditele).
Curatam, spalam si tocam ceapa si mararul.
Tocam 2-3 ciuperci si coditele.
Intr-o tigaie punem la incins uleiul, adaugam ceapa si lasam sa se caleasca. Apoi adaugam ciupercile tocate, sare si piper. Lasam 10-15 minute sa se inmoaie ciupercile, apoi adaugam mararul tocat si asteptam sa se raceasca putin.
Tapetam cu hartie de copt o tava si punem ciupercile. Le umplem cu compozitia din tigaie si dam la cuptor (incalzit in prealabil) pentru aproximativ 20 minute.

Cu ajutorul butonului "REHEAT" le puteti reincalzi, iar cu ajutorul butonului de coacere pe puteti prepara.


Servim ciupercile umplute cu marar ca aperitiv de post.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Poale-n brau

Poale-n brau
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos