Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ul
Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si zvintate, se asaza pe o tava unsa cu ulei, se stropesc cu ulei, se presara cu sare si piper si se pun la cuptor. Din oua se prepara jumarile (ouale se bat si se prajesc in tigaie), care se toaca, se amesteca cu smintina si tarhonul. Dupa ce s-au copt ciupercile in cuptor, se scot si se umplu cu compozitia rezultata. Se asaza in tava unsa cu unt si se tin in cuptor 5 minute.
Se servesc reci, stropite cu zeama de lamiie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa