1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt 2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt 3.
1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt
2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt
3. se adauga toful dat rpin rasatoarea mare, chimenul, rosiile oparite (curatate de coaja) si taiate in cubulete. se pune sarea si piperul dupa gust si se umplu ciupercile
4. se pun intr-o tava adaca si se pune la cuptorul incins
5. se coc ciupercile la foc potrivit aproximativ 20 minute
Se pot servi calde, cate 4 la o portie
Retete de suflet Astazi am reusit in sfarsit sa fac o prajitura cu arome de toamna,ca si vremea de afara. O combinatie...
Desert prajitura cu mere si nuciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj