Ciuperci umplute cu tofu

1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt 2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt 3.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 16 ciuperci mari
  • 1 legatura de ceapa mare
  • 200 gr tofu
  • 3 rosii
  • 3-4 fire usturoi verde
  • 1 lingurita rasa de chimen macinat
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. se spala ciuperciule, se tau piciorusele si se toaca marunt

2. piciorusele taiate marunt se calesc impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt

3. se adauga toful dat rpin rasatoarea mare, chimenul, rosiile oparite (curatate de coaja) si taiate in cubulete. se pune sarea si piperul dupa gust si se umplu ciupercile

4. se pun intr-o tava adaca si se pune la cuptorul incins

5. se coc ciupercile la foc potrivit aproximativ 20 minute
Se pot servi calde, cate 4 la o portie

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mere si nuci

Retete de suflet Astazi am reusit in sfarsit sa fac o prajitura cu arome de toamna,ca si vremea de afara. O combinatie...

Desert prajitura cu mere si nuci
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca