Ciupercute umplute

Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele. Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin, sare, piper si casc

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciupercute
  • patrunjel verde
  • putin cascaval ras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele. Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin, sare, piper si cascaval ras. Cu acest amestec vom umple fiecare palariuta de ciupercuta :) Le punem apoi intr-o tava unsa cu putin ulei si le dam la cuptor pentru 20-25 minute.


Le servim atat calde cat si reci cu cascaval ras deasupra si patrunjel verde. Simplu, rapid si bun! Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa