Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele. Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin, sare, piper si casc
Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele. Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca cu putin patrunjel tocat fin, sare, piper si cascaval ras. Cu acest amestec vom umple fiecare palariuta de ciupercuta :) Le punem apoi intr-o tava unsa cu putin ulei si le dam la cuptor pentru 20-25 minute.
Le servim atat calde cat si reci cu cascaval ras deasupra si patrunjel verde. Simplu, rapid si bun! Sursa acestei retete este blogul culinar truedelights
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa