Cerneti faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sarea, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand devine omogena, apoi puneti-o
Cerneti faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sarea, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand devine omogena, apoi puneti-o la rece pentru 30 de minute. Pregatiti umplutura: curatati ceapa si taiati-o rondele, curatati si spalati ciupercile, taiati-le in felii. Caliti ceapa si ciupercile in uleiul in care ati adaugat vinul si zaharul. Cand lichidul lasat de ciuperci s-a bsorbit in intregime, adaugati mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Lasati compozitia la racit. Coaceti clatite din compozitia tinuta la rece si umpleti-le cu compozitia de ciuperci.
Alte retete:
Placinta cu dovleac Zacusca de ciuperci Mancare de mazare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.