Clatite cu ciuperci si pui

Se fac clatite din 4 oua, lapte si faina. Umplutura se prepara astfel: se caleste ceapa taiata marunt cu untul timp de 5 minute. Se adauga ciupercile

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o ceapa
  • o lingura unt
  • o cutie conserva ciuperci
  • 1 piept de pui fiert
  • 1 pahar de vin alb sec
  • o legatura marar
  • 7 oua
  • 200 gr. smintina
  • cascaval
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fac clatite din 4 oua, lapte si faina. Umplutura se prepara astfel: se caleste ceapa taiata marunt cu untul timp de 5 minute. Se adauga ciupercile taiate marunt, cu tot cu zeama de la conserva, pieptul de pui taiat tot marunt, vinul, un virf de cutit de piper, o lingurita sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pina scade zeama de tot. Se fierb 2 oua, albusul se taie marunt si se adauga la compozitie, iar galbenusul se paseaza. Dupa ce compozitia s-a racit un pic, se adauga smintana, mararul taiat marunt si un ou crud, amestecindu-se bine. Cu aceasta umplutura se umplu foile de clatite. Se unge un vas Jena cu unt, se asaza clatitele una linga alta, ungindu-se cu smintina. Deasupra se presara cascaval ras. Se da la cuptor pentru 20-30 de minute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca