Conopida cu ciuperci de la Bunica

Conopida rupta in bucatele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 min. in untdelemn,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. conopida
  • 200 gr. ciuperci
  • untdelemn
  • o lingura faina
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Conopida rupta in bucatele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 min. in untdelemn, dupa care se presara faina si se sting cu o cana de apa (se poate folosi si apa in care s-a fiert conopida). Dupa ce au dat �n clocot se adauga conopida fiarta, se potiveste de sare si se mai fierb inca 10 min. La sfirsit, se adauga patrunjelul tocat marunt si se potriveste de piper.


Alte aperitive recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...