Conopida cu ciuperci de la Bunica

Conopida rupta in bucatele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 min. in untdelemn,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 buc. conopida
  • 200 gr. ciuperci
  • untdelemn
  • o lingura faina
  • o legatura patrunjel
  • sare si piper

Mod de preparare

Conopida rupta in bucatele se spala si se fierbe in apa cu sare. Ciupercile se curata, se spala, se taie felii si se calesc 10-15 min. in untdelemn, dupa care se presara faina si se sting cu o cana de apa (se poate folosi si apa in care s-a fiert conopida). Dupa ce au dat �n clocot se adauga conopida fiarta, se potiveste de sare si se mai fierb inca 10 min. La sfirsit, se adauga patrunjelul tocat marunt si se potriveste de piper.


Alte aperitive recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta cu pui si ciuperci brune

Tarte si placinte rumenite si iscusite O bunatate de placinta, cu un aluat usor de preparat, si-o umplutura grozava!

Placinta cu pui si ciuperci brune
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii