Alegeti cornuri mici, pufoase, crescute, potrivite, astfel ca in tava de copt sa poata fi asezate cate doua randuri. Cu un cutit bine ascutit, taiati-
Alegeti cornuri mici, pufoase, crescute, potrivite, astfel ca in tava de copt sa poata fi asezate cate doua randuri.
Cu un cutit bine ascutit, taiati-le in doua pe lung, iar cu o lingurita scoateti-le o parte din miez, astfel incat sa ramana ca niste corabioare lungi.
Separat, spalati bine ciupercile sub jet de apa rece si taiati-le in cate 3-4 bucati dupa marimea acestora, caliti-le in unt fierbinte, intr-un vas de teflon, adaugati sare, piper, dupa gust, si la urma ouale batute bine.
Omogenizati compozitia, umpleti cu aceasta
cornurile si asezati-le intr-o tava lunga.
Dati tava la cuptor pana cand cornurile se rumenesc frumos.
Serviti-le ca aperitiv cat sunt fierbinti.
Pofta buna!
Alte retete cu ciuperci gasiti aici:
ciuperci cuptor
ciuperci umplute
ciulama de ciuperci
piept de pui ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.