Cornuri umplute cu ciuperci

Alegeti cornuri mici, pufoase, crescute, potrivite, astfel ca in tava de copt sa poata fi asezate cate doua randuri. Cu un cutit bine ascutit, taiati-

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10-12 cornuri mici
  • 600 g ciuperci
  • 150 g unt
  • 3 oua
  • sare si piper

Mod de preparare

Alegeti cornuri mici, pufoase, crescute, potrivite, astfel ca in tava de copt sa poata fi asezate cate doua randuri.

Cu un cutit bine ascutit, taiati-le in doua pe lung, iar cu o lingurita scoateti-le o parte din miez, astfel incat sa ramana ca niste corabioare lungi.

Separat, spalati bine ciupercile sub jet de apa rece si taiati-le in cate 3-4 bucati dupa marimea acestora, caliti-le in unt fierbinte, intr-un vas de teflon, adaugati sare, piper, dupa gust, si la urma ouale batute bine.

Omogenizati compozitia, umpleti cu aceasta

cornurile si asezati-le intr-o tava lunga.

Dati tava la cuptor pana cand cornurile se rumenesc frumos.
Serviti-le ca aperitiv cat sunt fierbinti.

Pofta buna!

Alte retete cu ciuperci gasiti aici:

ciuperci cuptor

ciuperci umplute

ciulama de ciuperci

piept de pui ciuperci

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide