Spalati ciupercile albe si proaspete sub jet de apa rece, tocati-le si inabusiti-le in unt, lasandu-le la foc potrivit, pana cand zeama lasata de ele
Spalati ciupercile albe si proaspete sub jet de apa rece, tocati-le si inabusiti-le in unt, lasandu-le la foc potrivit, pana cand zeama lasata de ele se evapora aproape complet.
Luati apoi vasul de pe foc, presarati faina, adaugati in compozitie smantana si mai lasati vasul pe foc 5-6 minute.
Peste acest amestec puneti sunca taiata in cuburi mici, adaugati cascavalul ras, sare si piper, dupa gust. Omogenizati totul foarte bine.
Din malai, faceti o liguta mai tare, taiati-o in felii potrivite, puneti pe fiecare cate o lingurita din compozitie si strangeti-le ca pe galustele cu prune.
Treceti-le apoi prin ou, pesmet si rumeniti-le in unt sau ulei fierbinte.
Pofta buna!
Alte retete culinare cu ciuperci gasiti aici:
Ciulama de ciuperci cu liguta
Ciuperci umplute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa