Crochete de ciuperci cu orez

Se punc iupercile la fiert in 500 ml apa. Apoi se calesc in unt, ceapa, orezul si ciupercile maruntite. Se adauga sare si piper, dupa care se stinge t

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr orez
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 60 gr unt
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

Se punc iupercile la fiert in 500 ml apa. Apoi se calesc in unt, ceapa, orezul si ciupercile maruntite. Se adauga sare si piper, dupa care se stinge totul cu zeama in care au fiert ciupercile. Se lasa la inabusit pana scade apa, apoi se lasa la racit. Se formeaza cu mana crochete care se dau prin faina, oua batute, pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Ciuperci la cuptor

Saratele

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!