Se punc iupercile la fiert in 500 ml apa. Apoi se calesc in unt, ceapa, orezul si ciupercile maruntite. Se adauga sare si piper, dupa care se stinge t
Se punc iupercile la fiert in 500 ml apa. Apoi se calesc in unt, ceapa, orezul si ciupercile maruntite. Se adauga sare si piper, dupa care se stinge totul cu zeama in care au fiert ciupercile. Se lasa la inabusit pana scade apa, apoi se lasa la racit. Se formeaza cu mana crochete care se dau prin faina, oua batute, pesmet si se prajesc in ulei incins.
Se servesc calde.
Alte aperitive:
Ciuperci umplute
Ciuperci la cuptor
Saratele
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti