Galuste cu ciuperci si smantana

Taiem ceapa cubulete si o prajim in ulei, feliem deasupra ciupercile. Condimentam dupa preferinte. Daca nu lasa zeama, turnam apa pe ele, este importa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • Ulei
  • boia
  • 2 cutii smantana
  • Sare
  • Pentru galuste:
  • ½ kg faina
  • 3 oua
  • 3 dl apa
  • sare

Mod de preparare

Taiem ceapa cubulete si o prajim in ulei, feliem deasupra ciupercile. Condimentam dupa preferinte. Daca nu lasa zeama, turnam apa pe ele, este important si sa fiarba si sa se prajeasca. Presaram cu boia si turnam 4 dl de smantana. Servim cu galustele fierte, se pot adauga cateva felii de carne pentru iubitori.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!