Taiem ceapa cubulete si o prajim in ulei, feliem deasupra ciupercile. Condimentam dupa preferinte. Daca nu lasa zeama, turnam apa pe ele, este importa
Taiem ceapa cubulete si o prajim in ulei, feliem deasupra ciupercile. Condimentam dupa preferinte. Daca nu lasa zeama, turnam apa pe ele, este important si sa fiarba si sa se prajeasca. Presaram cu boia si turnam 4 dl de smantana. Servim cu galustele fierte, se pot adauga cateva felii de carne pentru iubitori.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti