Pateuri cu ciuperci

Ciupercile date prin masina de tocat se calesc impreuna cu ceapa si patrunjelul. Se adauga un praf de faina, iar dupa calire piperul, sarea si se ames

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ciuperci 500g
  • foietaj crud 300g
  • ulei 50 ml
  • ceapa 100g
  • patrunjel o legatura
  • sare un varf de cutit
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile date prin masina de tocat se calesc impreuna cu ceapa si patrunjelul. Se adauga un praf de faina, iar dupa calire piperul, sarea si se amesteca bine.

Din foetajul crud se portioneaza cantitati mici cat nuca care se intind in forma de patratele. Se umplu cu compozitia de ciuperci, se impacheteaza plic, se aseaza pe o tava unsa si se coc in cuptor, la foc potrivit.
Se servesc calde sau reci.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere

Pentru că ne plac mult deserturile cu mere și având foarte multe mere de la țară, de data aceasta am ales să...

Desert prajitura cu foi fragede cu cacao si umplutura de mere
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii