Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Se spala ciupercile in mai multe ape, se taie felii
Se spala rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Se spala ciupercile in mai multe ape, se taie felii subtiri si se pun sa scada pe foc-mic, cu o lingura de unt,sare, piper macinat si verdeata tocata.
Se ia cratita de pe foc si.se lasa amestecul sa se raceasca, apoi se amesteca cu un galbenus crud. Cu aceasta umplutura se umplu rosiile, care se asaza intr-o forma unsa cu unt, se acopera cu smintina si se tin in cuptorul cald, o jumatate de ora.
Miezul de la rosii se pune printre rosiile umplute.
Se servesc calde, acoperite cu sos de rosii si smintina.
Alte retete de sezon
Salata orientala
Salata de vinete
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.