Ciupercile se hidrateaza cateva ore, se fierb in apa in care s-au inmuiat cu putina sare. Heringul se tine in apa, se zvanta, se scoate pielea si se
Ciupercile se hidrateaza cateva ore, se fierb in apa in care s-au inmuiat cu putina sare. Heringul se tine in apa, se zvanta, se scoate pielea si se indeparteaza oasele.
Ceapa se taie marunt si se caleste. Ciupercile se taie marunt si se prajesc cateva minute. Se condimenteaza dupa gust si se amesteca cu patrunjel verde.
Compozitia se imparte pentru fiecare file de hering, ca umplutura, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Inainte de servire, se orneaza cu felii de castraveti acri, se serveste cu paine de secara.
Alte retete cu peste recomandate
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj