Tarta cu ciuperci

Pentru aluat se amesteca ingredientele. Se pune aluatul obtinut in tava unsa. Se coace 5-10 min. Gogosarii, ceapa si ciupercile se toaca si se pun pe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Aluat: 250 gr. unt
  • 450 gr. faina
  • 4 linguri apa rece
  • sare. Deasupra: 2 gogosari
  • 2 cepe
  • o cutie ciuperci
  • 4 oua
  • putina brinza rasa
  • o cutie smintina sau creme fraiche

Mod de preparare

Pentru aluat se amesteca ingredientele. Se pune aluatul obtinut in tava unsa. Se coace 5-10 min.

Gogosarii, ceapa si ciupercile se toaca si se pun peste aluat. Smintina se amesteca cu ouale, un pumn de brinza rasa, sare, piper si se toarna deasupra. Se pune la cuptor 30 min.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!