Tartine cu ciuperci

Se spala foarte bine ciupercile, se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. In uleiul fierbinte se caleste ceapa 1-2 minute, se adauga ciupercil

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. unt
  • 50 gr. cascaval
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 buc. ceapa
  • putin ulei
  • 1-2 foi de dafin
  • 2 linguri zeama de lamiie
  • vin sau otet
  • piper
  • marar
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Se spala foarte bine ciupercile, se taie marunt sau se trec prin masina de tocat. In uleiul fierbinte se caleste ceapa 1-2 minute, se adauga ciupercile, foile de dafin, zeama de lamiie (vin sau otet), se potriveste de piper si sare dupa gust. Se lasa vasul la foc mic pe plita sa fiarba incet pina se evapora tot lichidul. Cind se ia vasul de pe foc, se pun mararul si patrunjelul verde. Cind preparatul s-a racit, se pune si untul frecat. Cu aceasta compozitie se ung felii de chifle si deasupra se presara cascaval.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos