Tartine cu ciuperci

Se intinde aluatul de foietaj si se taie in patratele.Se ung formele de tartine cu ulei si se imbraca cu patratele de foietaj. Se taie ciupercile si

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr aluat foitaj
  • 250 gr ciuperci
  • 250 gr carnati de casa afumati
  • 100 gr cascaval
  • 1 legatura ceapa verde
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se intinde aluatul de foietaj si se taie in patratele.Se ung formele de tartine cu ulei si se imbraca cu patratele de foietaj. Se taie ciupercile si ceapa marunt, carnatii in felii subtiri, iar cascavalul se rade. Intr-o tigaie se incinge uleiul, apoi se adauga carnaciorii, ciupercile si ceapa verde. Se calesc toate, se condimentaeza si se umple fiecare forma cu compozitia. Se presara cu cascaval ras si se lasa la cuptor la rumenit 20 de minute.


Se serveste cald. Alte retete culinare:

Placinta de dovleac Placinta cu carne Saratele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Șnițele din piept de pui marinat

  Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...

Șnițele din piept de pui marinat
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos