Tartine cu sote de ciuperci

Se spala si se curata ciupercile, apoi se feliaza marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se inabusa 10-12 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 chifle
  • 150 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2-3 linguri de vin
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala si se curata ciupercile, apoi se feliaza marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se inabusa 10-12 minute. Se sting cu vin, se sareaza, se pipereaza si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai caleste pana scade si se pune apoi compozitia peste jumatatile de chifle, prajite in prealabil.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos