Tartine cu sote de ciuperci

Se spala si se curata ciupercile, apoi se feliaza marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se inabusa 10-12 minute.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 chifle
  • 150 gr ciuperci
  • 1 ceapa
  • 50 ml ulei
  • 2-3 linguri de vin
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala si se curata ciupercile, apoi se feliaza marunt si se pun la calit in putin ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se inabusa 10-12 minute. Se sting cu vin, se sareaza, se pipereaza si se adauga verdeata tocata marunt. Se mai caleste pana scade si se pune apoi compozitia peste jumatatile de chifle, prajite in prealabil.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Piftie de curcan Ciuperci umplute Ciuperci la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...