1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia. 2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de lamaie, mascarpone, ustur
1. Se scoate samburele de avocado si cu o lingura se scoate pulpa acestuia.
2. La pulpa de avocado se adauga ceapa, sucul de lamaie, mascarpone, usturoiul si ardeiul iute si le punem in blender. Crema obtinuta se sareaza, pipereaza, se adauga chimenul si ornam cu ceapa verde.
Crema de avocado se serveste pe bucati de paine prajita. Berea este bautura ideala pe langa acest aperitiv.
Cu poftele nu-i de gluma,,, da' asa bune ar fi fost niste ghebe!
Ciuperci prajite (Multicooker)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj