O altfel de focaccia
Intr-un bol adaugam faina,sare,zaharul facem o adancitura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut,2 linguri ulei,amestecam adaugand treptat apa calduta,pana rezult aun aluat omogen,adaugam restul de ulei si framantam bine. Acoperim vasul cu un prosop curat,lasam la dospit cca 20 min, Intindem coca intr-o foaie adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,acoperim si mai lasam la dospit inca 10 min. Stropim cu putin ulei de masline si adaugam struguri(spalati si scursi bine de apa) Dam tava la cuptorul incalzit cca 20-30 min pana ce se rumeste frumos,
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii