Crema de cascaval cu fructe

Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile de ou si se prelucreaza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fructe (zmeura
  • capsuni sau piersici)
  • 400 g cascaval mascarpone
  • 1
  • 25 dl lapte
  • 2 linguri de miere
  • 2 oua
  • 1 lingurita de zeama de lamaie
  • 100 g migdale taiate in bucati

Mod de preparare

Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile de ou si se prelucreaza temeinic. Albusurile de ou se bat impreuna cu zeama de lamaie pana se intareste si se adauga cu grija la crema. Se pune crema in pahare, punem deasupra fructele taiate bucati, presaram cu migdalele maruntite si le punem in frigider.
Alte retete

Salata spanac

Ciorba spanac

Rulada spanac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...