Crema de cascaval cu fructe

Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile de ou si se prelucreaza

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g fructe (zmeura
  • capsuni sau piersici)
  • 400 g cascaval mascarpone
  • 1
  • 25 dl lapte
  • 2 linguri de miere
  • 2 oua
  • 1 lingurita de zeama de lamaie
  • 100 g migdale taiate in bucati

Mod de preparare

Crema de cascaval se bate impreuna cu mierea si laptele intr-un castron mare, pana devine o spuma tare. Adaugam galbenusurile de ou si se prelucreaza temeinic. Albusurile de ou se bat impreuna cu zeama de lamaie pana se intareste si se adauga cu grija la crema. Se pune crema in pahare, punem deasupra fructele taiate bucati, presaram cu migdalele maruntite si le punem in frigider.
Alte retete

Salata spanac

Ciorba spanac

Rulada spanac

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!