Focaccia cu struguri

O altfel de focaccia

Portii
8
Timp pregatire
1800 minute
Timp coacere
1800 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g faina 1 varf cutit sare 1 lingurita zahar 5 g drojdie uscata 100 ml apa calduta 50 ml lapte 4-5 linguri ulei de masline struguri

Mod de preparare

Intr-un bol adaugam faina,sare,zaharul facem o adancitura in mijloc adaugam drojdia dizolvata in laptele caldut,2 linguri ulei,amestecam adaugand treptat apa calduta,pana rezult aun aluat omogen,adaugam restul de ulei si framantam bine. Acoperim vasul cu un prosop curat,lasam la dospit cca 20 min, Intindem coca intr-o foaie adaugam in tava tapetata cu hartie de copt,acoperim si mai lasam la dospit inca 10 min. Stropim cu putin ulei de masline si adaugam struguri(spalati si scursi bine de apa) Dam tava la cuptorul incalzit cca 20-30 min pana ce se rumeste frumos,

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide