Merele se spala si se scobesc cu un cutit, in asa fel incat sa nu se strice coaja. Se scoate miezul, avand grija sa ramana numai un strat subtire pe
Merele se spala si se scobesc cu un cutit, in asa fel incat sa nu se strice coaja. Se scoate miezul, avand grija sa ramana numai un strat subtire pe coaja. Se toaca marunt sunca si miezul de mar, dupa care se amesteca cu putin lapte sau sos alb. Se umplu cojile de mere cu compozitia si se introduce vasul uns cu unt si cojile de mere, in cuptorul cald. Se lasa la copt aproximativ 25 de minute.
Se servesc calde. Alte retete:
Ciuperci umplute Piftie de curcan Rulada de porc
Am ajuns la concluzia ca curiozitatea este cea care ma impinge sa fac tot felul de incercari si experimente culinare. De data...
Ciorba de perisoare a la grecOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj