Migdale sarate

1. Se pune cuptorul la 175 grade C. 2. Se oparesc simburii si se curata de coaja. 3. Se amesteca simburii cu sarea si uleiul si se pun la praj

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g simburi de migdale
  • 5 dl sare grunjoasa mare
  • 1
  • 5 linguri sare obisnuita
  • 5 dl ulei de masline

Mod de preparare

1. Se pune cuptorul la 175 grade C.


2. Se oparesc simburii si se curata de coaja.


3. Se amesteca simburii cu sarea si uleiul si se pun la prajit intr-o tava. Se prajesc cam 15-20 min la mijlocul cuptorului pina se rumenesc usor.


4. Se lasa simburii sa se raceasca in tava.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot

Cum de nu m-am gandit pana acum sa umplu ardei sau sarmale cu carne de oaie? Au fost deliciosi! Provocarea GastroArt

Ardei umpluti, reteta reinterpretata la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca