Andive cu maioneza

Se spala andivele, apoi se scurg si se taie in lung. Se pun apoi intr-o salatiera, se adauga maioneza, zeama de lamaie, piperul, sarea si se amesteca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr andive
  • 1 jumatate de lamaie
  • 4-5 linguri maioneza
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala andivele, apoi se scurg si se taie in lung. Se pun apoi intr-o salatiera, se adauga maioneza, zeama de lamaie, piperul, sarea si se amesteca bine.


Salata se serveste rece.

Alte aperitive:

Oua umplute Maioneza de post Chiftele

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!