Andive cu maioneza

Se spala andivele, apoi se scurg si se taie in lung. Se pun apoi intr-o salatiera, se adauga maioneza, zeama de lamaie, piperul, sarea si se amesteca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr andive
  • 1 jumatate de lamaie
  • 4-5 linguri maioneza
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se spala andivele, apoi se scurg si se taie in lung. Se pun apoi intr-o salatiera, se adauga maioneza, zeama de lamaie, piperul, sarea si se amesteca bine.


Salata se serveste rece.

Alte aperitive:

Oua umplute Maioneza de post Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...