O pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o minunatie! Retete usoare de primavara :) Pofta buna!!
Pentru aluat m-am folosit de masina de paine. In caz contrar, din ingrediente pentru aluat se framanta un aluat omogen si elastic. Cat timp sta aluatul la dospit se prepara toppingul.
Se spala frunzele de spanac si se oparesc pentru 3 minute. Se scot din apa si se lasa la scurs apoi se toaca marunt. Se lasa deoparte.
Intr-o cratita nonaderenta se pune untul la topit la foc mic. Se adauga apoi usturoiul curatat si feliat. Se lasa putin sa se caleasca apoi se adauga faina. Se amesteca pana se ingroasa usor apoi se toarna smantana, amestecand continuu. Se adauga parmezanul si se lasa pana devine cremoasa compozitia. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Se pune si spanacul si se omogenizeaza totul. Se ia de pe foc.
Se intinde aluatul in forma rotunda si se pune in tava cu diametrul de 30 cm. Se toarna umplutura, se niveleaza apoi se asaza deasupra bucati din sunca. Se rade deasupra mozzarela.
Se da la cuptorul preincalzit la 230 de grade pana se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!
Am facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiAmbele bunici gospodine desavarsite, am avut de unde invata, mai intai mama, apoi eu. Un deliciu de reteta, mai ales daca...
Zacusca de ghebePui la tigaie cu rosii si usturoi este o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta cu...
Pui cu rosii si usturoi (ostropel)Se prepara foarte usor si este asa bunaaa....preferata mea :)
Ciorba cu coasta afumataAceasta prajitura zi si noapte e pufoasa si delicioasa! Nici nu iti vei da seama ca e o prajitura de post. Se dizolva zaharul...
Prajitura zi si noapte de postPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porc Pestele gatit la cuptor si bine asezonat este cel mai gustos si mai sanatos .
Crap cu lamaie si rozmarinIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioase
Comentarii