O pizza grozav de buna in care am pus din bunatatile primaverii,cum ar fi spanacul, iar in combinatie cu acest sos a iesit o minunatie! Retete usoare de primavara :) Pofta buna!!
Pentru aluat m-am folosit de masina de paine. In caz contrar, din ingrediente pentru aluat se framanta un aluat omogen si elastic. Cat timp sta aluatul la dospit se prepara toppingul.
Se spala frunzele de spanac si se oparesc pentru 3 minute. Se scot din apa si se lasa la scurs apoi se toaca marunt. Se lasa deoparte.
Intr-o cratita nonaderenta se pune untul la topit la foc mic. Se adauga apoi usturoiul curatat si feliat. Se lasa putin sa se caleasca apoi se adauga faina. Se amesteca pana se ingroasa usor apoi se toarna smantana, amestecand continuu. Se adauga parmezanul si se lasa pana devine cremoasa compozitia. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara dupa gust. Se pune si spanacul si se omogenizeaza totul. Se ia de pe foc.
Se intinde aluatul in forma rotunda si se pune in tava cu diametrul de 30 cm. Se toarna umplutura, se niveleaza apoi se asaza deasupra bucati din sunca. Se rade deasupra mozzarela.
Se da la cuptorul preincalzit la 230 de grade pana se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIntotdeauna le mananc cu pofta, indiferent daca umplutura e dulce sau nu. Si imi amintesc de copilarie, cand ma jucam cu...
Clatite cu dulceturiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii