Se incinge cuptorul la 180 °C. Se curata si se opareste spanacul; se trece printr-un jet de apa rece, se stoarce si se toaca. Se curata rosiile de
Se incinge cuptorul la 180 °C. Se curata si se opareste spanacul; se trece printr-un jet de apa rece, se stoarce si se toaca. Se curata rosiile de cotoare si i se taie pulpa cuburi. Se toaca usturoiul.
Spanacul si rosiile se repartizeaza in forme mici, unse.
Se amesteca ouale cu smantana, cascaval, sare, piper
sare si nucsoara.
Aceasta compozitie se toarna in forme, dar nu se umplu decat pana la 2 cm sub margine.
Se coc 20 min.
Alte retete culinare
Placinta cu spanac si carne
Supa crema de sparanghel
Rulada cu spanac
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti