Ardei umpluti cu branza

Acest aperitiv este foarte delicios si usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de ardei, branza, smantana si condimente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei grasi
  • 250 g telemea data pe razatoare
  • 100 ml smantana
  • 1 lingurita de boia
  • 3 felii sunca
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Acest aperitiv este foarte delicios si usor de preparat. Pentru a pregati aceasta reteta avem nevoie de ardei, branza, smantana si condimente. Ardeii se taie in doua, pe lungime, si se curata de seminte si cotor. Se amesteca branza cu smantana, piperul si boiaua. Se sareaza dupa gust. Se adauga ardeiul gras, copt, curatat si taiat feliute, si sunca taiata cubulete. Se amesteca bine. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de ardei.


Ardeii umpluti se servesc ca aperitiv.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide