Ardei umpluti cu branza si marar

Se spala ardeii, se taie in jumatati si se indeparteaza cotoarele. Se amesteca branza de burduf cu smantana si cu miezul de nuca macinat. Se adauga s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei grasi mari
  • 200 g branza de burduf
  • 100 g smantana
  • o lingurita de boia dulce
  • o lingurita de piper
  • sare
  • o jumatate de lingurita de chimen
  • o legatura de marar
  • 2 linguri de miez de nuca macinat

Mod de preparare

Se spala ardeii, se taie in jumatati si se indeparteaza cotoarele. Se amesteca branza de burduf cu smantana si cu miezul de nuca macinat. Se adauga sare, piper, boia dulce, chimen si mararul tocat foarte marunt. Cu pasta formata se umplu jumatatile de ardei. Se aseaza pe un platou si se orneaza cu crengute de marar.

Alte retete aperitive recomandate

Ardei copti

Ciuperci umplute

Rulada spanac

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...