Se curata ardeii de cotoare, apoi se clocotesc in apa 5-7 minute si se lasa sa se raceasca. Celelalte legume se curata, se taie fideluta sau cubulete,
Se curata ardeii de cotoare, apoi se clocotesc in apa 5-7 minute si se lasa sa se raceasca. Celelalte legume se curata, se taie fideluta sau cubulete, se calesc putin in ulei, se adauga si varza taiata subtire si se lasa pana se inabusa bine, se amesteca periodic .
Se umple fiecare ardei cu acest amestec de legume, apoi ardeii umpluti se pun intr-o tava, se toarna deasupra sosul si se lasa in cuptor, la foc mic, timp de 20-30 minute.
Pentru sos, legumele taiate fideluta se calesc in ulei, se adauga ketchup-ul si se mai lasa sa fiarba 5-7 minute. Dupa aceea se adauga supa clara sau apa fierbinte, se mai lasa sa dea in clocot, se adauga otetul si condimentele -dupa gust si se mai lasa 10-15 minute, se amesteca mereu.
Ardeii se servesc reci, presarati cu verdeata proaspata, taiata marunt si se aseaza peste sosul de legume. sos.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti