Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete. Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete. Se amesteca bine galbenusul cu p
Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete.
Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete.
Se amesteca bine galbenusul cu putin ulei, pana se obtine o maioneza. Se adauga mustarul si zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.
Se coc ardeii. Se indeparteaza cotorul, se curata de seminte si se umplu cu legumele amestecate cu o parte din maioneza.
Se asaza pe un platou, pe foi de salata.
Maioneza ramasa se serveste separat, intr-o sosiera.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu ardei copti,
Tocanita cu ardei copti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii