Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete. Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete. Se amesteca bine galbenusul cu p
Morcovii, telina si cartofii se taie cubulete.
Se adauga sfecla, coapta in prealabil si taiata de asemenea cubulete.
Se amesteca bine galbenusul cu putin ulei, pana se obtine o maioneza. Se adauga mustarul si zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.
Se coc ardeii. Se indeparteaza cotorul, se curata de seminte si se umplu cu legumele amestecate cu o parte din maioneza.
Se asaza pe un platou, pe foi de salata.
Maioneza ramasa se serveste separat, intr-o sosiera.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Salata de vinete cu ardei copti,
Tocanita cu ardei copti
Dovlecelul si zucchini legume din aceeasi familie, se afla in topul preferintelor mele cand vine vorba de legume gatite. Si...
Placinta sarata cu zucchiniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa