Ardeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive. Ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt.
Pentru ardei umpluti cu salata de vinete ceapa se spala si se taie fin. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie marunt. Ardeii se spala si se curata de miez. Vinetele se coc, se curata, se scurg de zeama si se toaca fin. Se amesteca cu ulei, sare, ceapa, rosii. Ardeii grasi se umplu cu salata obtinuta si se tin la rece 30 de minute. Se taie felii.
Ardeii umpluti cu salata de vinete se servesc la aperitive.
Văzusem anul trecut pe FB, în primăvară, o tartă frumos decorată cu ghiocei și de-atunci mi-a rămas gândul...
Desert tarta cu mere si nuci (de primavara)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj