Aspicul de primavara este o reteta simpla si usor de realizat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro alaturi de alte aperitive cu legume.
Aspicul de primavara este o reteta simpla si usor de realizat. Gasiti aceasta reteta pe culinar.ro alaturi de alte aperitive cu legume. Se curata zarzavaturile si se pun la fiert in apa cu sare si piper. Separat, se fierb ouale tari. Se strecoara supa de legume si se lasa putin la racit, apoi se adauga gelatina, inmuiata in prealabil in apa rece. Se fierbe 2-3 minute supa si se lasa la racit. Se curata ouale si se taie 6 din ele in sferturi, pe lungime si restul de 2 in rondele cu grosimea de 0,5 cm. Se ia o forma de savarina si se pune pe fundul ei o parte din cantitatea de mazare scursa. Se aranjeaza sferturile de oua, de jur imprejurul formei. Se pune sferturile de ou care au mai ramas in mijlocul formei. se toarna supa de zarzavat cu gelatina, dar se pastreaza o jumatate de ceasca. Se pune forma la frigider. Dupa ce aspicul s-a intarit, se scoate forma si se aranjeaza deasupra rondele de ou si se presara mazarea ramasa. Se toarna deasupra gelatina oprita si se pune din nou la frigider.
Se serveste ca aperitiv.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii