Se spala cartofii si se coc (cu coaja) in cuptor pana cand se inmoaie miezul. Cartofii copti se tai in doua, (in lungime) si se scobeste miezul. Miez
Se spala cartofii si se coc (cu coaja) in cuptor pana cand se inmoaie miezul. Cartofii copti se tai in doua, (in lungime) si se scobeste miezul. Miezul scobit se piseaza cu o furculita, dupa care se adauga sunca taiata cubulete, cascavalul razuit, smantana si broccoli-ul taiat marunt, iar apoi se amesteca bine. Umpleti cartofii scobiti cu aceasta ‘pasta’. Se baga la cuptor pentru cateva minute, pana cand se incalzeste bine si umplutura. Odata scoase din cuptor, se presara cu cascaval cheddar razuit.
Alte mancaruri retete recomandate
Ciulama de ciuperci
Legume la cuptor
Mancare de mazare
Sarmalele reprezintă felul de mâncare adorat cel mai mult de români, în special de sărbători, iar eu de...
Sarmale in foi de varza acra - reteta clasicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj