Bautura de ardei este o alternativa lichida la un aperitiv care va atrage toate privirile si toata admiratia pentru inventivitate.
Mod de preparare:
Se amesteca in robotul de bucatarie ardeiul, rosia, ceapa, usturoiul, lamaita si sucul de portocale pana ce devin ca un piure. Se adauga smantana, piper si sare, se amesteca totul bine, cu o lingura se incorporeaza iaurtul si se amesteca totul inca odata la robot. Bautura se toarna intr-un pahar sau, daca aveti ardei ramasi, acestia se pot scobi si bautura se poate servi in ardei .
Bautura de ardei se orneaza cu capacul de la un ardei si cu o frunza de lamaita.
Reteta o vazusem mai demult la tv...mi s-a parut interesant si pot spune ca e atit de buna si satioasa.Merge de minune ptr...
Omleta cu cartofi prajiti si mozzarella ( la cuptor)Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj