Bhaja cu conopida si brocolli

Faina se amesteca cu condimentele si cu putina sare. Se adauga apa si se omogenizeaza pana ce amestecul devine un aluat omogen. Se adauga buchetelele

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr faina
  • 1 jumatate lingurita turmeric
  • 1 jumatate lingurita chimen macinat
  • 1 jumatate lingurita garam masala
  • 150 ml apa
  • 450 gr conopida si brocolli
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Faina se amesteca cu condimentele si cu putina sare. Se adauga apa si se omogenizeaza pana ce amestecul devine un aluat omogen. Se adauga buchetelele de conopida si de brocolli in aluat si se pun apoi la prajit in uleiul incins. Se lasa sa se rumeneasca pe toate partile si se condimenteaza apoi cu curry.


Se servesc fierbinti.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor Piftie de curcan Chiftele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa