Briose cu cascaval Sofia, mazare si morcovi

Briosele cu cascaval Sofia, mazare si morcovi sunt concentratia ideala de nutrienti si vitamine intr-un mic guguloi foarte gustos si satios. Sunt ideale pentru pachete la scoala/serviciu dar si pentru gustarile dintre mese sau chiar mic dejun.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Eu am folosit:
  • 200 g făină
  • 200 ml lapte
  • ouă
  • 2 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g caşcaval SOFIA
  • mazare si morcovi bonduelle

Mod de preparare

Mod de preparare:

Batem ouale cu laptele si uleiul, adaugam cascavalul taiat cuburi micute, mazarea si morcovii.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi umplem formele de briose.
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!


Briosele cu cascaval Sofia, mazare si morcovi se servesc la aperitiv, la pachete sau gustari.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftele in sos de branzeturi

Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...

Chiftele in sos de branzeturi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca