Briosele cu cascaval Sofia, mazare si morcovi sunt concentratia ideala de nutrienti si vitamine intr-un mic guguloi foarte gustos si satios. Sunt ideale pentru pachete la scoala/serviciu dar si pentru gustarile dintre mese sau chiar mic dejun.
Mod de preparare:
Batem ouale cu laptele si uleiul, adaugam cascavalul taiat cuburi micute, mazarea si morcovii.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi umplem formele de briose.
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!
Briosele cu cascaval Sofia, mazare si morcovi se servesc la aperitiv, la pachete sau gustari.
Pentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti