Bruschette cu vinete

Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o lingura de ulei. Restul de usturoi se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii paine
  • 1 catel usturoi
  • 10-12 linguri ulei
  • 1 vanata micuta
  • 150 gr mozarella
  • 4 rosii
  • frunze de patrunjel

Mod de preparare

Paine se taie felii de 1,5 cm grosime si apoi se prajeste. Se freaca pe o parte cu usturoi si se stropeste cu o lingura de ulei. Restul de usturoi se pune la calit impreuna cu vinetele taiate felii de 1 cm. Se impart apoi vinetel calite pe paine, iar deasupra se asaza felii de mozarella. Se adauga rosiile deasupra si se lasa in cuptor la fript cateva minute, pana se topeste branza. Deasupra se picura uleiul ramas si se orneaza cu frunze de patrunjel.


Bruschettele se servesc imediat.

Alte aperitive:

Chiftele Piftie de curcan Oua umplute

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Baclava turceasca (reteta video)

O reteta delicioasa si aromata de Baclava care se face foarte usor si rapid

Baclava turceasca (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca