Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei este o reteta aperitiv delicioasa. Ingredientele pentru reteta sunt: dovlecei, branza de vaci, oua.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 dovlecei
  • 500 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 6 linguri de faina si orez
  • 1 legatura de patrunjel
  • 4 linguri de smantana
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingura cu ulei
  • 4 rosii mici
  • sare si piper

Mod de preparare

Budinca de dovlecei se prepara astfel: curatma dovlecii si ii dam prin razatoare, punem peste ei  branza, orezul spalat, faina, verdeata si smantana. Amestecam, batem si ouala, tocam verdeata si le punem peste dovlecei. Punem si ulei, dam gust cu sare si piper. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina turnam compozitia. Din loc in loc infingem cateo rosie. Presaram pesmetul si punem tava in aragaz pentru 45 de minute.


Alte retete cu dovlecei recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide